Turkulainen aktivisti Wellu Koivisto mukana Gazan saartoa murtamassa

Söndag 2012-10-21 kl 13:35 - Elias Laitinen


estelle.jpg

Aurajoen rannasta aikanaan Gazaa kohti lähtenyt Estelle-laiva pyrkii murtautumaan Israelin saartamaan Gazaan ja helpottamaan saarroksissa olevien ihmisten hätää toimittamalla paikalle avustustarvikkeita. Estellen matkalla mukana on myös turkulainen aktivisti ja kunnallispoliitikko Wellu Koivisto. Koivisto ja muut miehistön jäsenet ovat tällä hetkellä Israelin joukkojen kiinniottamina.

Redigerad 2012-10-21 13:52: kirjoitusvirheiden korjailua

Nyckelord: uutiset, tiedotteet, solidaarisuus


Kommentarer

2013-02-03 20:15  E.Järvinen

Lähtiessänne varmaan tiesitte,miten matka päättyy.Ette ymmärtäneet, kuinka tärkeää Israelilla on valvottava aseiden salakuljtusta terroristeille. Israel on ainoa demograattinen valtio lähi-idässä. " Terroristi" ei etukäkeen ilmoittaisi tulevia hyökkäyskohteita. Terroristit ovat ampuneet tuhansia raketteja ennen Israelin vastatoimia. Terveisin ex YK-sotilas.

2013-02-20 10:51  Elias Laitinen

Kyllä Wellu ja kumppanit varmasti lähtiessään toivoivat, että todella pääsevät viemään apua epäinhimillisellä tavalla saarrettuun Gazaan, vaikka osasivatkin odottaa Israelin väkivaltaista väliintuloa, kuten sitten kävikin. Sekä suurta inhimillistä kärsimystä siviileille aiheuttava saarto että aluksen valtaaminen kansainvälisillä vesillä ovat melko erikoista toimintaa demokraattiselta valtiolta.


Kommentera inlägg


Namn:*

Hemsideadress:

E-postadress:

Meddela gärna om kommentarer via e-mail.