Risteilijätilauksen salat julki!

Torsdag 2013-01-03 kl 21:13 - Elias Laitinen


Turun Vasemmistoliitto edellyttää, että maan hallitus ja erityisesti Vasemmistoliiton hallitusryhmä selvittää avoimesti ja perinpohjaisesti julkisuudessa, mitä Oasis-risteilijätilauksen tukemisessa tehtiin väärin ja miksi tilaus meni Ranskaan. On käsittämätöntä, että Ranska voi tukea sikäläistä telakkaa, mutta Suomi ei voi tukea omaansa. Jos Ranska on toiminut asiassa EU-säädösten vastaisesti, on Suomen ryhdyttävä kaikkiin mahdollisiin toimiin laillisuuden palauttamiseksi ja reilun kilpailutilanteen varmistamiseksi.

Turun Vasemmistoliiton mielestä Turussa kannattaa tulevaisuudessakin harjoittaa suurimittaista telakkatoimintaa. Hallituksella olisi risteilijähankeen kohdalla ollut mahdollisuus tukea tätä kansantaloudelle ja Turun seudulle erittäin merkityksellistä toimintaa. Näin ei jostain syystä tehty. Kaikki jälkikäteispuheet Turun telakkatoiminnan ja seudun työllisyyden tukemisesta tuntuvat nyt tapin laittamiselta uponneen veneen reikään. Asia on selvitettävä!

Nyckelord: kannanotot, uutiset, telakka


Kommentarer

2013-01-23 12:57  Teuvo Telakkalainen

Moi,
Eikös Annika Lapintie kommentoinut tv-uutisissa hallituksen päätöstä olla antamatta lainaa telakalle suureksi joululahjaksi Turun aluelle. Ei äänestäjät näin äkkiä unohda mitkä puolueet istuvat hallituksessa päätöksiä tekemässä.

2013-02-20 10:46  Elias Laitinen

Näin kommentoi. Kyllä ainakin Turun Vasemmistoliiton porukassa silloin jo heti tiedettiin, että nyt ei ollut Annikalta aivan kovin asiantunteva kommentti. Kaikista asioista ei onneksi tarvitse olla samaa mieltä, vaikka samassa puolueessa toimitaankin :)


Kommentera inlägg


Namn:*

Hemsideadress:

E-postadress:

Meddela gärna om kommentarer via e-mail.