Turun Vasemmistoliitto hakee kunnallissihteeriä

Fredag 2013-12-13 kl 14:52 - Elias Laitinen


Turun Vasemmistoliitto hakee kunnallissihteeriä puolipäiväiseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Kunnallissihteerin tehtävänä on organisoida Turun Vasemmistoliiton toimintaa. Kunnallissihteeri vastaa järjestön taloudenhoidosta sekä päivittäisestä toiminnasta. Kunnallissihteeri toimii kunnallistoimikunnan kokousten valmistelijana, sihteerinä ja toimikunnan päätösten toimeenpanijana sekä järjestön jäsenyhdistysten ja jäsenten apuna järjestötoiminnassa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta vasemmistolaisesta järjestö- tai ammattiyhdistystyöstä ja kunnallishallinnon tuntemusta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokonaisuuksien hallintaa. Hakijalta toivomme sähköisen tiedonkäsittelyn taitoja ja valmiuksia monipuoliseen (erityisesti sähköiseen) tiedottamiseen. Soveltuva koulutus ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
 
Työ on puolipäivätyötä (n. 20 h/vko) liukuvalla työajalla. Kokonaispalkka on 1320 euroa/kk. Työhön kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhde alkaa 1.2.2014 tai sopimuksen mukaan.

Turun Vasemmistoliitto on Vasemmistoliiton Turun kunnallisjärjestö, jolla on 30 jäsenyhdistystä. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan tiistaihin 7.1.2014 klo 16.00 mennessä kirjallisena osoitteeseen: Turun Vasemmistoliitto, Hakakatu 12, 20540 Turku. Sähköisesti hakemukset osoitteeseen turunvasemmistoliitto@nic.fi. Kirjekuoreen tai sähköpostiviestin otsikkoon merkintä ”Kunnallissihteeri”.

 
Lisätiedot:

Asko Mäki
Puheenjohtaja
044 377 4657
askoilari.maki@gmail.com


Elias Laitinen
Kunnallissihteeri
045 852 3343
turunvasemmistoliitto@nic.fi

Nyckelord: Turku, työllisyys


Kommentera inlägg


Namn:*

Hemsideadress:

E-postadress:

Meddela gärna om kommentarer via e-mail.