Rahat ihmisten arkeen eikä visioihin

Torsdag 2018-11-08 kl 20:27


Turun Vasemmistoliitto vaatii, että Turku pysäyttää vihdoin pitkään jatkuneen alueellisen eriytymisen ja lähipalvelujen heikentämisen syksyn talousarviossa.

Turun alueellinen eriytyminen on jatkunut vuosien ajan verrokkikuntia voimakkaampaa, eikä eriytymiselle näy loppua. Kokoomus tavoittelee syksyn talousarvioneuvotteluissa kuitenkin kokonaan uusia leikkauksia, mikä huonontaisi Turun alueiden palveluita sekä kärjistäisi eriytymistä ja pahoinvointia entisestään. 


Kommentarer

2018-11-14 04:04  Jari Suominen

Vasemmistoliitto on vaihtoehtoisen politiikan puolue. Emme siis voi lähteä siitä että tekisimme aina kompromisseja vastapuolen kanssa. Minusta nyt käydyt budjettuneuvottelut oli hoidettu hyvin. Kynnyskysymyksiä täytyy olla. Voi kun olisi aikaa laatia ihan oma budjettiesitys Turulle! Siinä panostettaisiin siihen, että kaikilla olisi asema yhteiskunnassa ja sen mukaiset oikeudet.Hoitoa sitä tarvitseville, työtä työkykyisille ( 22 M? maksetaan Kelalle siitä ettei työllistetä), tasavertaiset oppimismahdollisuudet, maksuton perusterveydenhuolto, oikeudenmukaisuutta kaikille. Nämä eivät ole utopiaa, ne ovat sitä maailmaa jota rakennamme.


Kommentera inlägg


Namn:*

Hemsideadress:

E-postadress:

Meddela gärna om kommentarer via e-mail.